Hotel og ophold i London

Ophold i London

Der er forskellige måder at bo på under dit ophold i London. Du kan vælge at bo på et af de mange hoteller, hostels eller guest houses, der i hovedstaden London.

 

I menuen til venstre kan du søge og booke de forskellige hoteller, hostels og guest houses.

Hoteller i London

Der er rigtig mange hoteller i London, gode som dårlige og til forskellige priser. Det kan derfor godt være lidt af en jungle, at finde det hotel der passer dine behøv.

 

Tre af de mest populære hoteller i London

Royal National Hotel London, er et 3 stjernet hotel, der ligger tæt ved Covent Garden, Oxford Street og Trafalgar Square. Royal National Hotel er beliggende i Bloomsbury kvarteret.

 

The Strand Palace Hotel London, er et 3 stjernet hotel med fantastisk beliggenhed i hjertet af London, tæt på Londons store seværdigheder.

 

Hyde Park Hotel London, er et 3 stjernet hotel, i det berømte West End område Westbourne Grove, tæt på Notting Hill området.

Hostels i London

Hvis du ønsker at spare lidt penge, kan overnatning på et af de mange hostels i London være en mulighed.

 

Der er som med hoteller forskellige hostels og det kan nogle gange være en ligeså stor jungel som med hoteller. Som hovedregel når du leder efter hostels, skal du afgøre med dig selv, hvilken form for værelse du ønsker, om du vel dele værelse med andre eller have dit eget private.