Hostels i London

Overnatning på en er Londons mange hostels i Londons centrum er også en mulighed, hvis man vil spare lidt penge i forhold til at overnatte på et hotel. Det er også en god mulighed for at møde andre rejsende. Hostels er brugt af backpackers der rejser rundt i længere tid, men hostels bliver efterhånden brugt af flere og flere i alle aldre der vil spare lidt penge på overnatningen.

Det fleste hostels tilbyder både enkelt og dobbeltværelser, udover de fælles soverum eller dorms, som de også bliver kaldt. Der er lidt forskellige muligheder for enhver smag.

 

Populære hostels i London:

 

Generator Hostel ligger på Russell Square, Bloomsbury. Der er især 3 ting der gør Generator Hostel ekstra populær. Den gode beliggenhed, deres mange faciliteter, egen bar, hvor de også selv står for underholdningen med DJ Nights, Karaoke, quizzes og forskellige aften events.

Generator hostel har morgenmad, gratis trådløst internetadgang til rådighed i fællesområderne.

Generator Hostel bliver ofte benyttet af backpackers, rejsende, grupper, studerende og familier.

 

Piccadilly Hostel ligger i hjertet af London, tæt på mange af de store seværdigheder i London, såsom Trafalgar Square, Burkingham Palace, Piccadilly Circus, London Eye, Big Ben og mange flere. Hvis du søger for efter billig og central beliggende overnatning, er Piccadilly hostel værd at kigge nærmere på.

 

Hostel 639 er beliggende tæt på Portobello Road Market, Royal Albert Hall, Kensington Palace og Kensington Gardens. Hotel 639 har morgenmad inkluderet i prisen og har egen restaurant.

Book hostel i London.