Lige nu: Vejr | Tid | Valuta

Billige hoteller i London

Der er mange muligheder når man skal leder efter hotel i London. Nedenfor er derfor et lille udsnit med billige hoteller i London, hvilke forhåbentlig kan give dig lidt inspiration i din søgen.

Ibis London Wembley **

Ibis London Wembley Hotel

Ibis London Wembley, er et godt hotel til prisen. Beliggende kun 500 meter fra Wembley Stadion og 10 minutters gang fra Wembley Arena.

Hotellets værelser har trådløst internet, TV med satellit-kanaler, kaffe-/te-faciliteter og nogle af dem flot udsigt over London.

Hotellet har egen restaurant og en livlig sportsbar med stort TV.

The Hour Glass Hotel **

The Hour Glass Hotel London

The Hour Glass Hotel er et populært familiedrevet lavprishotel, som ligger over en traditionel London-pub. I pubben kan du spille dart og se sport på storskærm, samt få et måltid hele dagen.Alle værelser har gratis trådløst internet, TV, Te- og kaffe-faciliteter og køleskab.

De nærmeste undergrundsstationer er Elephand & Castle samt Kennington.

Cedar Guest House **

Cedar Guest House London

Cedar Guest House er beliggende i Victoria i hjertet af London. Prisen er rimelig i forhold til beliggenhed og renlighed. Personalet er venligt og hjælpsomme.

 

Cedar Guest House er placeret tæt på flere store seværdigheder i London, såsom Buckingham Palace, Big Ben og Trafalgar Square.