Markeder i London

 

Hvis ikke du har lysten til de store shoppingcentre, så fortvivl ikke. Du kan have meget sjov på de forskellige markeder, der er i London og spare en hel masse penge samtidig.

 

Londons berømte Camden Markets er spredt langs Camden High Street og Chalk Farm Road i den nordlige del af London. Den primære del af markedet er ved Regents Canal. Uanset hvad du leder efter, om det er bøger, musikinstrumenter, håndværk, tøj eller smykker kan du finde det på Camden Marked.
 

Portobello Marked er en magnet for samlere af stort set alt. Det er primært lørdage, der trækker folk til marked. Portobelle Market er hovedsageligt kendt for frugt og grøntsager, der sælges hele ugen. I de seneste år,er Portobello også blevet synonym med antikviteter. Der er omkring 90 antikvitets- og kunstbutikker langs Portobello Road.

 

Old Spotalfields Markets er et besøg værd. Markedet byder på en blanding af victoriansk pragt og moderne arkitektur, sammen med nogle af hovedstadens fineste restauranter og butikker.

 

Dover Street Market er en blanding af et dynamisk gademarked og et stormagasin. Men man skal ikke lade sig snyde af ordet marked, det er ikke ligefrem de billigste priser og ethvert forsøg på at handle priserne ned, bliver ikke godt modtaget. Der handles også specielle, flotte designervarer her er på Dover Street Market.

 

Sunday Upmarket er et af Londons mere spændende markeder, beliggende i The Old Brewery Bygning. Ideen ved Sunday Upmarket er at være en platform for designere til at sælge direkte til kunden.

 

Petticoat Lane Market er et af Londons mest berømte søndagsmarkeder. Det er primært tøj til kvinder, mænd og børn, der bliver solgt på markedet, alt fra hiphop- til designertøj og sidste års must-haves. På søndage er der mere end 1000 boder langs gaderne og kræmmere i hobetal.

 

Greenwich Market er kendt for sine små boder og shops. Besøgende kan finde ting her, som  ikke ville være muligt at finde noget andet sted i verden.